Bemutatkozás Galéria Kapcsolat Elérhetőség BEMER
Lampart Szerviz Kft
Embert barátjáról a szobát a Lampart konvektoráról.

BEMER


BEMER 
Az első fizikai érterápia mely segítheti, magadja az Ön és családja testi , lelki, szellemi önmegvalósításának lehetőségét.
Általános közérzet javító szolgáltatás.
Mely alkalmas lehet a meglévő akkut  megbetegedések feldolgozására, legyőzésére.
Köztudott- elfogadott tény, hogy a betegségek, megbetegedések nagy % nál ( 80-90%)a keringési zavarokra a  nem megfelelő mikrokeringés hiányára vezethető vissza.
Erre hivatott a BEMER amely a mikro keringést már az első két perc  eltelte után stimulálja  be indítja,
Mindezek figyelembe vételével
29 % al nagyobb a vénás elfojás .
Oxigénizél ( 30 % al több oxigén jut a szervezetbe )
A vörös vértestek szétválnak több oxigént tápanyagot tudnak szállítani illetve a salak anyag kiszállítását is jobb hatásfokkal végzik .
Az immun rendszer 30 % al megerősödik ( javul az Ön gyógyitó képsesség )
Nagyfokú fájdalomcsillapítás .
Stimulálja az idegi aktívitást.
Alkalmas az autó immun megbetegedések szintentartására kezelésére , jótékony hatással van szinte minden szervi fizikai fálydalomra teremészetesen mindezeket
kezelőorvos bevonásával konzultációval és a kölcsönösség elve alapján.
Pl: vérnyomáscsökkentő hatás , fájdalomcsillapítás. csonttöréseknél a gyógyulási idő harmadolható rendszeres kezelés mellett. 660 nanométeres fényterápiával kezelhetőek a felületi sérülések , Intenzív aplikátorral és a
sálllal pedik helyi kezeléseket lehet folytatni ( izülezi, csont képző, helyi fájdalom csillapítás. Strók, mélyre ható programok, és mindenkinek személyre szabott alkalmazás kialakítható szakorvos illetve BEMER - es szaktanácsadó  segítségével.
A BEMER nem egy gyógyászati eszköz  a BEMER egy segítség az Ön és családja  szellemi fizikai állapotának jobbátételéhez azaz megadja a tárgyi feltételét egézségének és közérzetének a lehető legjobb szinten tartásához.
Cukorbetegeknél gyogyszerek folyamatos ellenörzés mellett.
Alkalmas Strok - agyvérzés útókezelésére és azonnali kezelésére ( Orvosilag nincs diagnosztizálás a 0,5 mm - nél kisseb vérerekről azaz a mikrokeringéstről)
A BEMER azt be tudja mutatni a kutatási anyagaiból és itt megfigyelhető a mikrokeringés ÚJRAINDÍTÁSA   a kezelő egység használatával.
 
Tisztelettel
Tóth János
Lampart szerviz Kft
Hivatalos Bemer partner
06-20-9948237
lampartszerviz.kft@gmail.com
 
Hívjon és tájékoztatom igény szerint akér visszahívással is
A lampart gázkonvektorokkal 2010 óta állok ügyfeleink rendelkezésére ( természetesen előtte egy 20 éves gyári tapasztalattal ) nem hiszem , hogy bárki is nem kapta volna meg AMIT SZERETETT VOLNA.
Mindíg és minden körülmények között a segítség a fő cél nem feledve , hogy mi is a piacról élünk,
Természetesen a pénz oltárán mi is áldozunk de Fő cél a segítség a szaktanácsadás az ügyfél megelégedése, tünetmentessége , életminőség javulása
a csapatunk büszkesége és elhivatottsága erre a jó példa.
 
 


Keresés